Inn i logistikkparken til våren

av

Stiftelsen Norsk Folkemuseum flytter inn i nytt lagerbygg i Oslo Logistikkpark Drøbak våren 2024. Ifølge pressemeldingen er det inngått en langsiktig leieavtale med Fabritius Gruppen AS om et areal på rundt 13.000 kvadratmeter. Lokalene skal benyttes som magasin for deler av museets store samling av kulturhistoriske gjenstander. – Gjennom et godt samarbeid med Fabritius har…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: