Han forlanger bærekraft og kunnskap fra transportør

av

Global tilstedeværelse, fraktalternativer (også de «grønne»), levering til riktig tid, utvidet kunnskap om eksportkontroll, samt stødig og god kunnskap innen fortolling av produktene. Det er fremtredende fokus for Frode Hansen. Logistikknyhetene.no møtte den relativt ferske logistikkdirektøren på Transport & Logistikk på Lillestrøm i forrige uke. Om han ikke er med på å forme fremtidens forsvarsteknologi,…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d