Alt for el-lastebilen i Hirtshals – Åpnet Danmarks største ladestasjon

av

Åpningen av Danmarks største ladestasjon for el-lastebiler onsdag gjør det betydelig enklere for transportører å lade. Med dette grepet befester Hirtshals Havn posisjonen som et svært viktig trafikknutepunkt for godstransport i Nord-Europa. Men behovet for flere ladestasjoner for lastebiler som går på strøm er enormt. For antallet el-lastebiler vil øke betydelig de neste årene. Men…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d