Posten Bring: Årets Miljøpris-vinner

av

Vinneren fortsetter å satse på det elektriske. Nå har de 64 elektriske lastebiler og vogntog i drift og 50 i bestilling. (Foto: NHO LT) Dette var noe av bakgrunnen for at Posten Bring vant NHO LTs miljøpris, for øvrig delt ut for femtende gang. Juryen understreket at selskapet i flere år har vært en forgangsbedrift…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: