Samferdselsministeren på plass: – Haster å få fart på det grønne skiftet

av

– Vi står overfor mange målkonflikter i jernbanesektoren. Nå må vi finne en tydelig retning på hvor vi vil. Kanskje i form av en retningsdirektør. På denne måten åpnet samferdselsminister Jon-Ivar Nygård forhåpentligvis tre innholdsrike dager på Transport & Logistikk 2023. Og det med adresse til en nylig fremlagt KVU og forlengelse av Nord-Norgebanen. Adm.…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: