Moderne Transport-prisen til Kai Just Olsen

av

CEO Kai Just Olsen i Asko Maritime er tildelt Moderne Transport-prisen for 2023. (Kai Just Olsen mottok prisen av MT-redaktør Øyvind Ludt (t.h.) og juryleder Eirill Bø. Foto: Thomas Witsø Bjølmer.) Just Olsen har siden 2020 ledet Askos autonome og grønne satsing på sjøtransport. I fjor ble sjødronene MS Therese og MS Marit sjøsatt og…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: