Investerer årlig for 33 milliarder euro i IoT-teknologier

av

– Logistikkselskaper investerer 33 milliarder euro hvert år i IoT-teknologier for temperaturovervåking. (Bilde: Surfact-CEO, Per Magne Helseth (t.v.) forteller at interessen for neste generasjon er overveldende og mener dette skyldes samspillet mellom teknologi og bærekraft, og som omfavner en stor del av det grønne skiftet. Knut Nygård, eier av Surfact AS, er naturlig nok enig.…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d