Nord-Norgebanen vil koste over 200 milliarder: Anbefales ikke

av

En rapport fra Jernbanedirektoratet viser at Nord-Norgebanen blir mye dyrere enn tidligere antatt. Over 200 milliarder kroner vil det koste å bygge jernbane videre fra Fauske/Bodø til Tromsø via Narvik. (Bilde: Foto: CargoNet) Det melder NRK tirsdag kveld. Onsdag legger Jernbanedirektoratet fram en ny rapport som har sett på mulighetene for en jernbane mellom Fauske…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: