Kun elektrisk fra øst til vest

av

Ahlsell og ColliCare tester kjøring på 100% elektrisitet fra Ahlsell sitt lager på Nordkisa til terminal i Førde. Testkjøringen endte med hell. Ifølge meldingene fra selskapene var det nødvendig med to ladestopp underveis. – Ahlsell er jo veldig fornøyd med at denne testen faktisk fungerte, dog med noe lenger framføringstid grunnet lading. Dette viser at…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: