15.482 besøkende sist – hvor mange nå, mon tro

av

I 2019 deltok 237 utstillere 15.482 besøkende på de tre dagene Transport & Logistikk-messen på Lillestrøm varte. Torsdag åpner som kjent portene til Transport & logistikk 2023, bransjens største konferanse og messe i dagene 28. – 30. september på NOVA Spektrum i Lillestrøm. På denne årets begivenhet treffer du utstillere, lastebilprodusenter, transportører, transportkjøpere, byggherrer, utstyrsleverandører…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d