Enovas livskraftige forandring

av

Enova lanserer nå flere større, utslippsfrie prosjekter innen maritim sektor. På en pressekonferanse tirsdag skal selskapet redegjøre for bakgrunnen for tilsagnene og flere av selskapene vil gå gjennom sine prosjekt. Her vil Klima- og miljøminister Espen Barth Eide også være til stede. Enova arbeider for Norges omstilling til lavutslippssamfunnet. Stilles store krav Omstillingen krever at…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d