Dachser til porten av Norge

av

Dachser styrker posisjonen som ledende global logistikkleverandør ved å åpne en ny avdeling i Kristiansand. I takt med den positive utviklingen til Dachser Norway styrkes også ledelsesstrukturen ved at General Manager Armend Krasniqi utnevnes til Country Manager. Han vil dermed stå i spissen for selskapets aktiviteter i Norge. Siden 2019 har Krasniqi vært en sentral…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: