Rørosbanen stengt: Kontakt gods-selskapet

av

Rørosbanen er stengt mellom Elverum og Rena steng. Kontakt ditt godsselskap for informasjon om godstransport-avvik, endringer og forsinkelser. Det er oppfordringen fra Bane Nor søndag formiddag. Stengningen skyldes stor rasfare på deler av strekningen. Toglinjer som Hamar – Trondheim S, Rørosbanen R60 kan påvirkes av situasjonen. Del dette:Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: