Dypdykk i den komplekse lakse-logistikken – Et logistisk mareritt

av

Sjåførene skal navigere disse vogntogene i utfordrende terreng og ekstrem-vær fra Lofoten til verdensmarkedet. Det kan være et logistisk mareritt. Girteka har gjort et dypdykk i den komplekse logistikken med veitransport av laks. Sentralt er utfordringene og nødvendighetene av denne transportnæringen, og ikke minst fokus på løsninger og logistikkbedriftenes rolle for å sikre effektivitet og…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: