Oslo mener alvor: 425 tunge kjøretøy på biogass daglig

av

Snart kan minst 425 tunge kjøretøy fylle flytende biogass på tanken daglig. Det skjer etter at Oslo kommune gir tre aktører tilskudd til å bygge nye biogass-stasjoner. Biogass-stasjonene er planlagt bygget på Åsland langs E6 helt sør i Oslo, på Grønlikaia langs E18 og på Alnabru, nær Alnabruterminalen. Totalt får de tre aktørene nærmere 23…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: