Næringstransporten mister viktig sjørute

av

Fjord Line legger ned ruten mellom Sandefjord og Strømstad. Dette er en nedtur for næringstransporten mellom nabolandet og kontinentet. En transport som må flyttes fra sjøveien til Europaveien. (Bildet: Driften av MS Oslofjord i Fjord Lines regi vil bli avviklet, og skipet vil trolig selges.) I tillegg blir over 220 ansatte berørt. – Beskjeden om nedleggelsen av…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d