Massivt innspill for å fjerne Norges største flaskehals

av

Norges største flaskehals bremser verdiskaping og beredskap av nasjonal betydning. (Bilde: Børge Edvardsen Klingan, Havnedirektør, Narvik Havn KF, går i spissen for et massivt innspill til NTP.) Nå har regjering og storting en enestående mulighet til å løse dette nasjonale problemet i den kommende Nasjonale transportplanen, og det gjennom å prioritere investeringer i jernbane, havn,…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: