Logistikkstudentene klare for NOVA Spektrum

av

Logistikkstudentene ved Høgskolen i Molde (HiM) har skjønt viktigheten av bindeleddet mellom studenter og næringsliv. (Bilde: LogistikkForum takker Jørn Veiset, Lars Erik Brandshaug, Leif Arne Strømmen og Morten Sundt for informative, innsiktsfulle og flotte presentasjoner om sine bedrifter til fremtidens logistikere.) Derfor er de nå klare for den årlige Transport & Logistikk-konferansen som nå nærmer…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d