Han streber etter fornøyde kunder hver dag

av

– Fornøyde kunder er det vi streber etter hver dag, sier Swiploads Stian Vere til Logistikknyhetene.no. Det er fire år siden gründeren og selskapets daglige leder etablerte en plattform for å gjøre gode og seriøse norske transportører enda bedre. Der fokuset tidligere var transportører leverer Swipload idag løsninger til vareeiere og kjøpere av transport. –…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d