DSVs nye lager-gigant på 720.000 kvadratmeter

av

DSV-bossen Jens Bjørn Andersen blar igjen opp lommeboka og investerer nærmere 1,6 milliarder kroner i et fem-etasjers lager på 720.000 kvadratmeter i Singapore. Den danske logistikk-giganten DSV – Global Transport and Logistics etablerer bygget i samarbeid med eiendomsutvikleren LOGOS. Dermed markerer DSV seg med enda et lager i Singapore, noe som bidrar til 300 nye…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: