Frode Laursens 34-metringer

av

Frode Laursen fortsetter den grønne omstillingen. Nå er selskapet snart parat for 34-meters vogntog. Mandag var samferdselsstatsråd Thomas Danielsen innom Frode Laursen i forbindelse med at vogntoget testes ut i Danmark og Spania. – En ny lovgivning om DUO2 kjøretøykombinasjoner vil snart tillate oss å redusere CO2-avtrykket over lange avstander med 30-50%, sier CEO Thomas…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d