Ntex-konsernets nye finansdirektør

av

Mikael Carlbom er ansatt som ny finansdirektør i Ntex-konsernet.

(Bilde: Mikael Carlbom)

Han kommer fra Maersk, og har hatt ledende roller i flere større selskaper i transportbransjen.

I sin nye rolle i Ntex håper han å kombinere gründerånden i selskapet med tidligere erfaringer fra transport- og finansverden.

Carlbom, som tiltrådte stillingen som finansdirektør i Ntex 1. september, tror han kan bidra til noen spennende fremtidige steg for selskapet.

Han tok sine første steg inn i transportbransjen som praktikant i tidlig skolealder. Siden den gang, bortsett fra studieårene, har det blitt over 30 års bransje-erfaring.

Sparringspartner

– Jeg ser på meg selv som en sparringspartner for kollegene i hele organisasjonen. Min ambisjon er at vi skal jobbe tett sammen, og at økonomifunksjonen vår skal bidra til nye forretningsmuligheter og kvalitet på leveransene, sier Ntexs ny-rekrutterte finansdirektør, Mikael Carlbom, og som understreker at hans tidligere erfaringer fra større selskaper skal komme Ntex til gode.

Carlbom har vært involvert i oppkjøp og jobbet for selskaper som er kjøpt opp. – Dette er nyttig erfaring for Ntex sin pågående ekspansjonsreise, sier adm. direktør Thomas Ström i Ntex.

Og han fortsetter: – Hans lange karriere i bransjen har gitt erfaringer som vil bidra til at vi tar nye steg. Hans solide økonomiske kompetanse kombinert med dyp bransjeforståelse gjør ham verdifull for oss på flere måter, avslutter Thomas Ström.

Annika Engberg, som tidligere har hatt CFO-rollen, fortsetter å være en del av selskapets økonomiorganisasjon og er nå COO for en Business Control Group i Ntex-gruppen.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: