Trippel-signering: Iselin, Per-Oskar og Josefine har kommet Helthjem

av

Helthjem har styrket virksomheten med nytt salgs-team. – Vi vokser nå over markedet og trenger flere talenter på laget for å fortsette å kapre markedsandeler, sier netthandelsdirektør i Helthjem, Daniel Kongstvedt.

Iselin Hauge går inn i rollen som selger.

Hun er økonomiutdanning og har erfaring som salgsansvarlig fra Bestseller.

Per-Oskar Arnesen, også ansatt som selger.

Han han har en mastergrad i markedsføring og har bakgrunn fra rekrutteringsbransjen.

Josefine Blix har fått rollen som kundeansvarlig.

Blix har en bachelorgrad i økonomi og entreprenørskap. Hun kommer senest fra IBM som partneransvarlig.

Helthjem, som leverer pakker, aviser som Aftenposten og VG og mat for Morgenlevering, har på kort tid vokst fra 0 til over 13 millioner pakke-sendinger i året. Nå melder selskapet om vekst på over 15 prosent sammenlignet med fjoråret og styrker laget med tre nye talenter.

Nyvinning med friskt blod

Helthjems netthandelsdirektør Daniel Kongstvedt (bildet: Foto: Helthjem) setter stor pris på å få nye, talentfulle mennesker med på laget:

– De har alle en svært spennende bakgrunn og gir oss et bredt spekter av kompetanse som vil styrke oss. Vi vokser nå over markedet og er utrolig glade for å få med flere dyktige folk på laget som kan bidra med å kapre enda flere markedsandeler og ikke minst; sikre en enda bedre tjeneste for kundene våre, sier Daniel Kongstvedt.

Ekstrem populær arbeidsplass

Ifølge Kongstvedt var det mange om beinet til disse stillingene;

– Vi fikk rekordmange søknader – faktisk tre ganger så mange sammenlignet med sist vi hadde lignende utlysninger. Dette viser at Helthjem er et attraktivt sted å jobbe, sier han.

Netthandelsdirektøren opplever en eksplosiv vekst i pakkevolumer langt over fjoråret.

– 2023 har vært helt fantastisk. Vi ser at flere og flere ønsker hjemlevering og vi er takknemlige for at så mange velger å bruke oss, sier Kongstvedt.

Kongstvedt forteller at det er spesielt én bransje som skiller seg ut, og som er en viktig grunn til veksten de nå opplever.

– Vi har et unikt produkt når det kommer til levering innen mote-produkter som klær, sko og kosmetikk, hvor vi har den mest fleksible leveringsløsningen på markedet. Produktet vi har her ser vi på som nesten uovervinnelig, sier han.

Over 50 prosent av pakkene de leverer er innen mote-segmentet, og hittil i år har de signert avtaler med nettbutikker som Garnius, Blush og Nordic Feel.

– Vårt unike produkt sammen med god kundeoppfølging gjør at vi både beholder kundene vi allerede har, men også tiltrekker oss nye kunder, sier Kongstvedt. 

Og ambisjonen er klar

Nylig flyttet helthjem inn i ny terminal som skal kunne håndtere over 40 millioner pakker i året, og med Norges fremste miljøsertifisering (BREEAM) og solceller på taket vil terminalen bli delvis selvforsynt til blant annet maskinene i bygget og elbilparken.

Og miljø og bærekraft blir et viktig fokus for Helthjem fremover, ifølge Kongstvedt;

– Vi skal fortsette å levere rask hjemlevering med høy kvalitet, men vi kommer også til å fokusere mye på miljø og tilbyr nå f. eks 100 prosent utslippsfri levering i flere områder, sier han.

De siste årene har Helthjem flyttet store deler av virksomheten over fra bensin- og dieselbiler til elektrisk transport, og nå har de også begynt arbeidet med å bytte ut store deler av trailerparken til 100 prosent fossilfrie trailere. De nye trailerne skal gå på HVO-diesel; et fossilfritt drivstoff som reduserer CO2-utslipp med opptil 90 prosent sammenlignet med fossil transport.

– Dette er en viktig del av vårt miljøarbeid og for å nå miljømålene våre. Som distributør har vi et ansvar og en viktig rolle i omstillingen. Vi vet også at miljø og bærekraft blir stadig viktigere for både nettbutikker og forbrukere, og det synes vi er utrolig bra. Her har vi en tydelig ambisjon om å være en pådriver, sier Helthjems netthandelsdirektør, Daniel Kongstvedt.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: