Hun bidrar til å styrke sjø- og havn-aktiviteten

av

– Vi gleder oss til å sette i gang arbeidet. Styret har mye engasjement og kompetanse som er viktig når vi skal ta fatt på det grønne skiftet, gode mobilitetsløsninger og innovasjon og teknologi.

Det sier næringspolitisk rådgiver Derya C. Inan (bildet) i NHO LT.

Hun er fersk ansvarlig for arbeidet med Sjø og Havn i NHO LT, etter konstituerende styremøte torsdag denne uken.

– Styret har fått en god start, vi har en ambisjon om å utvikle bransjen. Vi har blitt enige om mulige fokusområder som vi tar med oss til strategisamlingen i februar, sier styreleder Tore Lundestad, Havnedirektør i Borg Havn.

Styreleder i NHO LT Sjø og Havn, havnedirektør Tore Lundestad. Foto: Nico Biørn-Lian

Det endelige arbeidet vil begynne i februar, og tilbudet til medlemmene i sjø og havn vil nå bli styrket.

– Vi har jobbet lenge med å styrke tilbudet til medlemmene innen sjø og havn. Når styret nå er på plass, ligger forholdene til rette for en satsing på dette området, sier adm. direktør i NHO LT, Are Kjensli.

Konstitueringen skjedde på NHO-huset, hvor de sammen med representanter fra NHO LTs administrasjon blant annet fikk en orientering fra SINTEF-forsker Susanne Jørgensen. Hun har flere års erfaring med omstilling av havner, bl.a. gjennom ACES-prosjektet, der også NHO LT deltar.

Det nye styret:

Styret består av Tore Lundestad (Borg Havn IKS), Herman Høyskel (Hevold Group), Martina Engen (DFDS Logistics), Børge Edvardsen Klingan (Narvik Havn KF) og Dag Øyvind Lyngre (Greenport Services).

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: