Reefer Road på full fart inn i Norge

av

BWS utvikler termo-produktet på vei og bane i Norge. – Og det med gode og effektive løsninger, forteller Erlend Pekeberg, Head of Reefer Road Norway i BWS til Logistikknyhetene.no.

(Bilde: Blue Water Shippings Norges-kontor er styrket med et team på fire dedikerte Reefer Road-ansatte. Fra venstre er Bengt Nilsen, Alex Johansen – Ness, Lisa Lund og Erlend Pekeberg.)

Den 1. november begynner Bengt Nilsen og Alex Johansen–Ness Blue Water Shippings (BWS) ny-opprettede Reefer Road-avdeling i Norge.

– BWS https://www.bws.net/ ønsker å utvikle termo-produktet på vei og bane i Norge med gode og effektive løsninger, sier Erlend Pekeberg.

Erlend Pekeberg og BWS på veien med temperatur-regulert gods.

– Dette er et tilbud du må forklare litt nærmere?

– Vi kan tilby gode terminalløsninger gjennom vår samarbeidspartner Oslo Seafood Center, og som nylig åpnet ny terminal på «The World» på Gardermoen. Våre effektive løsninger blir bygget rundt vårt eksport-system fra vår terminal i Padborg og ut i hele Europa, forteller Head of Reefer Road Norway, Erlend Pekeberg til Logistikknyhetene.no.

– Og hvordan løser dere dette?

– Vi har gjort avtaler med flere eksportører i både laks- og hvitfisk-næringen i Norge, og som vi starter opp med i disse dager og frem mot januar. Når det gjelder trafikkene på innland, så ivaretas de av flere gode samarbeidspartnere på både linjetrafikk, trekketjenester og distribusjon, sier Pekeberg.

Etableringen av nytt Reefer Road-team i Norge er bra timet etter at DB Schenker nylig kom med nyheten om at de dropper temperatur-regulert gods.

Les saken her: https://logistikknyhetene.no/2023/09/08/schenker-ut-blue-water-inn/

Dette er første gang selskapet åpner Reefer Road-virksomhet i Norge. Tidligere ble norske kjøleskipskunder administrert fra Blue Waters kontor i Aalborg.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: