Ny lagersatsing i Logicenters

av

Logicenters har kjøpt en 58.000 m2 stor tomt i finske Tammerfors for å bygge et 29.000 m² stort lager.

(Bilde: Den nye eiendommen på 29.000 m2 er utviklet i tråd med Logicenters bærekraftige profil og vil ha solcellepaneler på taket samt jordvarme. Ambisjonen er å oppnå miljøsertifiseringen BREEAM excellent.)

Den nye lagerfasiliteten forventes å stå klar fjerde kvartal 2024.

Logistikkeiendomsoperatøren Logicenter skal rive en gamle eiendommen, for i stedet å bygge et bærekraftig lager med mulighet for flere leietakere.

Første større prosjekt

– Dette blir Logicenters første større prosjekt i Norden på et allerede utbygd felt. Tilgjengeligheten på nybygger-plasser på gode logistikkområder blir stadig mer begrenset, selv i Norden. Derfor er jeg overbevist om at vi vil gjøre flere slike oppkjøp på allerede utbygde felt i storbyområdene i fremtiden, sier adm. direktør Matthias Kettelhoit i Logicenters.

Anlegget i Hervanta er lokalisert like ved E12 og E63 med direkte forbindelse til Nord-Finland. Fra lageret i Kytömaankatu til sentrum av Tammerfors tar det kun 17 minutter med bil.

– Vi er spente på utviklingen av den nye eiendommen i Hervanta. Dette strategiske oppkjøpet er viktig for å betjene det sørlige logistikk-knutepunktet i Finland, og det viser vår dedikasjon for å tilby logistikkløsninger i toppklasse, sier Jarkko Äikää, kommersiell direktør ved Logicenters i Finland.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d