I takt med tiden – og et av Norges raskest voksende

av

Han var tidlig på banen for en grønnere transport. Grunnleggeren av Lillestrøm Logistikk AS, Artur Stolinski, leder i dag et av de mest dynamiske og raskest voksende transportselskapene i Norge.

Med Gaselle-prisen 2022 har Lillestrøm Logistikk bevist at bedriften har styrken og vekstevnen til å overgå seg selv, gang etter gang.

Den lokale transportøren av stykkgods og budtjenester har etablert en moderne og robust flåte, med over 26 kjøretøy og en stab på over 45 ansatte.

– Vår lidenskap ligger i å levere profesjonell veitransport, uansett hvor du er i Oslo og Viken. Vi er alltid klare til å hente og levere, dør til dør, sier gründer Artur Stolinski til Logistikknyhetene.no.

I 2018 startet Stolinski opp med en 8-palls Renault Master.

Det skulle bare gå to år før han satte kursen mot en grønnere fremtid, og investerte i selskapets første elbil.

– I 2023, hvor vi også feirer femårs-jubileum, innviet vi vår første biogassbil. Og nå setter vi oss en enda større forpliktelse til bærekraft, sier Stolinski.

Miljø-bilene

Lillestrøm Logistikk overvåker kontinuerlig alle kjøretøy via GPS, og flåten på 26 kjøretøy er kjernen i virksomheten.

– Og nå ligger to elektriske Ford Transit, fem 8-paller biogass Iveco, to 18-paller Renault biogass og to 18-paller Renault elektriske i bestillingen, forteller Stolinski.

Og han fortsetter:

– Alle er tilpasset ulike dimensjoner og nyttelast, og er nøye utvalgt for å oppfylle de høyeste teknologiske standardene i bransjen. Med kjøretøy fra pålitelige merker som Renault, Mercedes og Peugeot, kan vi garantere en jevn og sikker reise for alt vi transporterer, forteller en fremoverlent Stolinski til Logistikknyhetene.no.

– Det er vel også snakk om ny terminal, eller lager?

– Et av leddene i vår prosess er å åpne egen terminal. Dette for å levere enda mer sømløs service til våre kunder. Vi setter kundeservice i fokus. Hvis det er nødvendig, er toppledelsen i vår bedrift klar til å åpne et lager for å møte kundens spesifikke behov. Vi er dedikerte til å imøtekomme alle krav og ønsker fra våre kunder. Det er god grunn til å velge oss for skreddersydde løsninger og personlig oppfølging, fremhever Stoliski overfor Logistikknyhetene.no.

– Gjelder dette også langsiktige, effektive og sikre transporttjenester?

– Vår stab gjør alltid sitt ytterste for kunden. Med lang erfaring innen ulike typer transport og logistikk, har vi erfarne, effektive, motiverte og selvstendige sjåfører. Vi tror på enkeltmenneskets mulighet til å gjøre en forskjell, og vi er stolte av å ha et team som lever opp til denne overbevisningen hver eneste dag, sier Artur Stolinski med et øye på fremtiden, og som planlegger å øke antallet nullutslippskjøretøy i årene som kommer.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: