Han skal styrke Greencarriers globale posisjon

av

Greencarrier Consolidators tar stadig nye skritt i sin ekspansjonsstrategi. Nå har selskapet ansatt Kenneth Reese som ny adm. direktør.

Her skal han konsolidere og styrke selskapets posisjon på både eksisterende og nye markeder.

Reese har med seg omfattende erfaring og dyptgående innsikt fra konsoliderings- og shippings-sektorene.

Han kan se tilbake på over to tiår innen global sjøfrakt-ledelse, og har vært ansvarlig for flere tilsvarende selskaper i Europa, Midtøsten og Asia.

Den garvede bransjemannen skal nå lede Greencarrier Consolidators fremtidige ekspansjon.

Reese har nå en svært viktig rolle med å videreutvikle merkevaren Greencarrier i nye, fremvoksende markeder, i tillegg til å styrke posisjonen i eksisterende markeder i Norden, Baltikum, Tyskland, Polen og Singapore.

Greencarrier Consolidators vil fortsette med å åpne nye forretningslinjer og tjenester som knytter kontinenter, samt inngå nye strategiske partnerskap.

Føler spenningen

– Jeg er veldig spent på denne reisen fremover. Vi ser veldig positivt på fremtiden vår som en viktig og pålitelig sjøfrakt-operatør på det globale markedet. Det er mange muligheter for oss til å bygge en solid plattform og til å sette strategiske fotavtrykk i geografiske områder for Greencarrier Consolidators, sier Kenneth Reese.

Med en ambisiøs vekstplan på plass, kartlegger Greencarrier Consolidators aktivt og går videre til flere regioner og land. To vellykkede nylige åpninger av nye kontorer i Singapore og Hamburg er allerede gjennomført, og selskapet fokuserer nå på neste milepæl – den pågående etableringen av et kontor i Gdynia, Polen.

Satser også lokalt

Nye avdelings-kontorer skal også styrke kundebehandling og håndtere den daglige driften i de nye markedene. Derfor investerer Greencarrier Consolidators også i arbeidsstyrken.

– Vi er privilegerte som har dynamiske og entusiastiske team ombord, og alle våre ansatte er dedikerte til å bringe Greencarrier Consolidators til neste nivå. Det blir en spennende reise og vi vokser raskt med svært engasjerte og involverte team-medlemmer, forteller selskapets nye adm. direktør, Kenneth Reese.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: