DSV og Qatar Airways Cargo med heftig flyfrakt-samarbeid

av

DSV lanserer ny i sitt charternettverk for flyfrakt. Tilbudet styrker i betydelig grad godstransporten til Midtøsten.

(Bilde: DSV har inngått flyfrakt-partnerskap med Qatar Airways Cargo om å sende Boeing 777 fraktfly med 200 tonns kapasitet to ganger i uken til Midtøsten og andre globale destinasjoner.)

To ganger i uken sendes B777 fraktefly med 200 tonns kapasitet i direkterute fra Huntsville til Midtøsten.

Det heter det i en offisiell uttalelse fra selskapene lørdag.

Strategisk partnerskap

DSVs Mads Ravn

Dette innebærer at DSV og Qatar Airways Cargo har inngått et strategisk partnerskap som forbedrer Nord-Amerikas tilkobling til Midtøsten, i tillegg til at tjenestetilbudet til industri som olje og gass styrkes.

Selskapene markerte det nye partnerskapet med å realisere den første flyturen tidligere denne uken. DSV håndterer direkte lasting og administrasjon av de to ukentlige rutene.

DSVs nye flycharterrute, Gateway Star, går fra Mexico City til Doha, Qatar via de strategiske knutepunktene Huntsville, U.S., og Luxembourg.

Ruten har også potensial til å forlenge Doha-destinasjonen ved sømløst å integrere Qatar Airways Cargos globale feeder-nettverk for å fly til andre destinasjoner.

Mads Ravn, Executive Vice President i DSV forteller:

– Vårt partnerskap med Qatar Airways Cargo betyr et stort sprang fremover. Denne nye flyfrakt-tjenesten understreker vår urokkelige forpliktelse til å revolusjonere logistikk og innlede enestående tilkobling til våre verdsatte kunder, sier Ravn.

Og han fortsetter:

– Ved å samarbeide med Qatar Airways Cargo, utvider vi ikke bare vår markedstilstedeværelse, men skaper også muligheter for sømløs tilgang til Midtøsten med et sterkt fokus på å øke olje- og gassvertikalet vårt.

Stor begeistring

Qatar Airways Cargos Liesbeth Oudkerk

Liesbeth Oudkerk, Senior Vice President, Cargo Sales and Network Planning i Qatar Airways Cargo kommenterer det nye flyfraktsamarbeidet på følgende måte:

– Vi er begeistret over dette nye partnerskapet med DSV. Dette strategiske initiativet utvider ikke bare DSVs markedsrekkevidde, men det etablerer også en direkte ruterute mellom Huntsville til Midtøsten og til andre globale destinasjoner, sier Elisabeth Oudkerk, og som viser til at med utvidelsen til Huntsville, øker Qatar Airways Cargos nettverk i USA til 22 destinasjoner.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: