Nytt om folk i bransjen: På plass i K2 Project Forwarding AS

av

Rikke Gjertsen er fersk Project Freight Forwarder K2 Project Forwarding.

Med bachelorgrad i shipping og logistikk fra Universitetet i Sørøst-Norge, og med mastergrad i shipping management fra Alba Graduate Business School i Athen er hun en ressursperson K2 https://www.k2projectforwarding.com/ får stor glede og nytte av.

– For meg var det viktig å takke ja til denne rollen i K2, og i samhandling med et ressurssterkt team av svært erfarne fagfolk, sier en nyutdannet Gjertsen som bare higer etter å lære og få mer erfaring.

Hun mener det er at uvurderlig betydning å ha tilgang til personer med mange års bransjekunnskap.

– Jeg gleder meg til å lære mer av deres tips og triks etter hvert, sier Rikke Gjertsen.

Hittil har hun støttet i de ulike prosjektene med forhåndsplanlegging, gjennomføring og oppfølging av de ulike aktivitetene.

– Den første måneden har gått veldig fort, men jeg tror jeg har det grunnleggende for å gjøre en god jobb nå er på plass, sier en fremoverlent Gjertsen.

Ressurssterk gruppe

CEO Leif Arne Strømmen

K2 Project Forwarding‍ tilbyr tjenester innen den nasjonale og internasjonale prosjektlogistikkbransjen, og ledes av CEO Leif Arne Strømmen.

Selskapet eies i fellesskap av Peak Group og Deugro group. K2 er en uavhengig prosjektspeditør, og bruker både eksterne partnere og interne ressurser i Peak Group og Deugro group.

Med sitt internasjonale nettverk med 70 bedrifts-eide kontorer i mer enn 40 land betjener K2 Project Forwarding‍ sine kunder med en global, fullskala prosjektfraktspedisjon.

K2s erfarne, lokale team i Norge tilbyr større, globale kapitalinvesteringsprosjekter og reservedelskontrakter.

Med topp moderne IT-løsninger tilbyr K2 også full ende-til-ende-synlighet og en digital kundereise som viser status på enhver vare, ordre eller transport til enhver tid, inkludert live oversikt over kostnader og karbonutslipp.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d