Nytt om folk i bransjen: Roar Ødelien på plass

av

Ramberg har satt seg nye mål om å styrke posisjonen som totalleverandør av landsdekkende transport-, logistikk- og lager-/3PL- løsninger til næringslivet. Som et ledd i dette har selskapet ansatt Roar Ødelien (54) som ny adm. direktør. Han hadde sin første arbeidsdag 1. september.

Han kommer fra stillingen som adm. direktør i Vectura, Norges største distributør av vin og brennevin. Ødelien har tidligere hatt ledende roller innen supply chain-, logistikk- og transportvirksomheter fra Nortura, Norske Skog og Ringnes/Carlsberg.

Ødelien har tatt styringen i et selskap som er inne i en svært positiv utvikling med blant annet stor volumvekst: https://logistikknyhetene.no/2023/04/12/fra-speditor-til-logistikk-aktor/.

Omfattende virksomhet

Ramberg-gruppen AS omfatter i dag Transport- og Logistikkselskapet B.H. Ramberg AS, B.H. Ramberg Eiendom AS og Ramberg Container Transport AS.

Av produkter tilbyr Ramberg landsdekkende frakt av stykk- og partigods, 3PL med kampanje- og prosjektlogistikk, samt crossdocking/direktefordeling.

B.H. Ramberg A/S: https://www.ramberg.no/ er totalleverandør av transport, logistikk og lager/3PL-løsninger til næringslivet. Hovedproduktet er landsdekkende fremføring av stykk- og partigods. Selskapet har hovedkontor, terminal og lager i Sande, samt godsterminaler på Langhus i Follo, i Trondheim, Stavanger og Bergen.

Selskapet var tidlig ute med tredjeparts logistikk. Dette feltet omfatter varehotell og cross-docking. Ramberg ligger teknologisk svært langt fremme og har ofte vært grensesprengende. Noen kaller selskapet «Den «lille» smarte logistikkpartneren».

Fakta: B. H. Ramberg AS

Etablert: 1929
Grunnlegger: Selskapet ble grunnlagt av den da 33 år gamle Broder Henry Ramberg som et personlig eiet selskap i 1929
Virksomhet i dag: Transport og logistikk
Adresse/hovedkontor: Orhusveien 1, 3070 Sande
Bilpark: 250-300 biler på veien daglig
Antall ansatte: 140
Omsetning: 2022 rundt 600 mill. kroner

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: