I samtale med Logistikknyhetene.no: Bane Nors godsdirektør vet hvor han vil hen

av

Her om dagen tok Logistikknyhetene.no turen til Bane Nors hovedadministrasjon i Schweigaardsgate 33 i Oslo for å besøke selskapets godsdirektør Oskar Stenstrøm. Og hensikten var selvsagt å få mer greie på hva som rører seg innen den kriserammede godstransporten på skinner for tida. (Bilde: Oskar Stenstrøm og Robert Lona er et sterkt team for å…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: