Et av menneskene bak logistikken – Nå med en formidabel utvikling i NBT

av

– NBT som selskap har ikke et hovedfokus på topplinje-vekst. Vi skal heller vokse riktig og sammen med våre kunder. Vekststrategien er i tråd med våre forventinger. Det er 250 millioner i omsetning innen utgangen av 2025. Det forteller adm. direktør Christian Narmo (bildet) i NBT: https://nbt.no/ til Logistikknyhetene.no. Han er en garvet bransjemann med…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: