Schenker avvikler termo-produktet i Norge

av

DB Schenker i Norge restrukturerer produktområdet temperaturregulert gods, og fokuserer på kjernevirksomheten.  Klarte ikke å etablere en stabil lønnsomhet. Det innebærer at produktet Termo på land avvikles 1. januar 2024. Produktvalget «varmegods» for System opprettholdes. Schenker har gjennom en årrekke tilbudt markedet et solid opplegg for frakt av varer, og som krever temperaturregulering innen de…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d