ColliCare på det britiske markedet

av

ColliCare har inntatt det britiske markedet med eget salgs- og driftskontor i Erith, London.

Fokus er internasjonal frakt via sjø, luft og vei til og fra Skandinavia, Tyrkia, Polen, Baltikum, BeNeLux og Asia. Lokale tjenester som tollbehandling, lagerhold og distribusjon er også en del av tjenestetilbudet.

Et nytt team er på plass for å ta seg av ny og eksisterende forretningsvirksomhet, og med Cem Turkdonmez som adm. direktør.

Han har lang erfaring innen internasjonal logistikk og har jobbet i flere år i ColliCare-systemet.

Med denne nyåpningen er selskapet representert med  avdelinger i 13 land i Europa og Asia.

ColliCare arbeider stadig med å utvikle mer bærekraftige logistikkløsninger for kundene, ikke minst tilrettelegging for valg av grønne løsninger.

ColliCreas nye spydspiss i London, Cem Turkdonmez.

– Vi har allerede kunder og samarbeidspartnere i Storbritannia, og ser nå frem til å utvikle denne virksomheten videre. Det er stort potensiale innen ColliCare Group, og vi er trygge på at vi vil kunne levere transport- og logistikktjenester av interesse for virksomheter basert i Storbritannia, sier Cem Turkdonmez.

Ifølge den ferske adm. direktøren består London-kontoret av eksperter på transport til og fra Norden, Nederland, Baltikum og Tyrkia.

– Og gjennom våre avdelinger i Kina og India vil vi også kunne tilby svært kostnadseffektive logistikkløsninger til markedet i UK, forteller Cem Turkdonmez.

Kontakt:

E-mail: cem.turkdonmez@collicare.co.uk

Mobil: +44 (0) 7312041012

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: