Havne-Norges viktigste møteplass starter i dag

av

Kristiansand Havn er klar for den største og viktigste møteplassen for Havne-Norge. Og startskuddet går allerede i dag.

Hovedarrangementet er imidlertid Havnekonferansen 2023, 31. august på Kilden, Kristiansand, et samarbeid mellom Sørlands-hovedstadens havn, Agder fylkeskommune, Business Region Kristiansand, Shortsea Promotion Center, Havnemagasinet og Norske havner.

Les om konferansen her: https://www.shortseashipping.no/velkommen-til-havnekonferansen-2023-31-august-pa-kilden-kristiansand/

Onsdag, dagen før dagen, kan du delta på Innovasjons-hub i regi av Shortsea Promotion Centre og Norske Havner: https://www.samfunnsbedriftene.no/bransje/norske-havner, https://www.shortseashipping.no/.

Dette er arenaen for deling av innovative løsninger, fra ulike bransjer, som utfordrer deltakernes tenkning om fremtidens transportløsninger. En svært god oppfart til Havnekonferansen dagen etter.

I fellesskap inviteres det til en get-togehter onsdag kveld, i Sky Bar på Caledonien.

Program-bredde

Konferanseprogrammet på den tradisjonelt årlige konferansen består som vanlig av fire deler: Havneutvikling og rammebetingelser, Mitt skip er lastet (med vareeier i fokus), Rederienes krav til fremtidens havner og Global Outlook som er dedikert våre internasjonale gjester.

Så her er det noe for enhver smak, og som sikrer et bredt spekter av kunnskapsdeling. På kvelden er det mulig å delta på den populære konferansemiddagen.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d