Leman tar grep i Mexico

av

Leman er på full fart inn i det meksikanske markedet for å betjene markedet i Nord- og Sør-Amerika.

Det globale transport- og logistikkselskapet, grunnlagt i Danmark for 123 år siden, åpnet kontor i Querétaro, Mexico mandag 28. august.

Dette er selskapets 37. internasjonale kontor.

Leman opplyser i en melding at  dette først og fremst er for å møte utviklingen i markedet, og for å styrke selskapets muligheter til å betjene kunder i Nord- og Sør-Amerika.

Dette er en naturlig følge av utviklingen i Mexico de siste årene.

Mexico har mange fristelser

– Mexico er et svært interessant land for oss som speditører av flere grunner. Med 130 millioner innbyggere, og et Mexico med blomstrende økonomi er landet et voksende og viktig marked for oss. I tillegg vil det styrke vår virksomhet i USA, ettersom det er mange synergier mellom de to store landene, sier adm. direktør Carlos Alatorre Bautista i Leman Mexico.

Mexico er den 11. største økonomien i verden, med betydelig utenrikshandel og vekstpotensial, spesielt for grensehandel til og fra USA.

Den ferske sjefen for Leman Mexico, Carlos Alatorre Bautista, forteller at selskapet er sterkt representert med kontorer i både Europa og Asia, og at disse solide nettverkene gir en umiddelbar fordel i det meksikanske markedet.

– Enten din bedrift importerer varer fra Kina, eksporterer varer til Europa, driver grensehandel med USA eller noe helt annet, er vi eksperter fordi vi har gjort det før med suksess. Som et av våre hovedmarkeder har vi hatt egne kontorer i USA i mer enn 50 år. I tillegg dekker vi resten av verden enten med egne kontorer eller gjennom agenter, sier Bautista.

Han viser til at Leman tidligere i år presenterte selskapets beste årsresultat noensinne, og at strategien er å investere overskuddet i enda bedre representasjon i kjernemarkedene Europa, Nord-Amerika og Asia.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: