Tilbake i verdikjeden med stå på-fokus

av

Over 90% av all omsetning i VikarKompaniet kommer fra transport- og logistikkbransjen.

– Denne næringen får mange dyktige logistikkmedarbeidere via vårt nettverk, forteller Camilla Högberg-Cantuaria til Logistikknyhetene.no.

Denne uken er hun tilbake som salgssjef i VikarKompaniet AS, etter syv måneder med mammapermisjon.

– Med «word by mouth» så vi løser vi oppdragene raskt og effektivt. Vi opplever også at flere svensker søker seg til Norge igjen, noe jeg synes er veldig hyggelig, sier selskapets svenske salgssjef.

– Nå gleder jeg meg til spennende oppgaver, en travlere hverdag, og til å møte kunder og kolleger igjen, forteller hun til logistikknyhetene.no.

Bistår hele verdikjeden

Vikarkompaniet er et bemanningsselskap med fokus på transport- og logistikkbransjen, og har avdelinger i Moss og på Kolbotn like sør for Oslo.

Se film om Vikarkompaniet on Vimeo

Ferske VK Logistikkpartner tilbyr komplette logistikkløsninger som skaper og gir konkrete merverdier. Selskapet bistår bedrifter til forutsigbarhet, og som igjen gir vekst i hele verdikjeden.

Högberg-Cantuaria har erfaring fra ulike lederstillinger innen Retail og har arbeidet i bemanningsbransjen siden 2014, de senere år som salgsansvarlig og med strategisk salg.

I samtale med Logistikknyhteene.no

– Hei Camilla, hyggelig å se deg tilbake i logistikkhverdagen. Kan du svare på noen kjappe spørsmål, da bransjen har endret seg i din permisjonstid?

– Ja, gjerne. Kan jo nevne at det er innført nytt regelverk om adgang til å leie inn personell fra bemanningsbransjen. Det er selvsagt noe som også påvirker alle selskaper som driver med utleie av medarbeidere.

– Er VK Logistikkpartner og Vikarkompaniet litt annerledes å komme tilbake til?

– Like hyggelige kunder og kollegaer å jobbe med som tidligere. For kunder som er rammet av det nye regelverket er det jobbet frem nye løsninger, blant annet rekrutteringspakker som funger veldig bra. Vi har måttet omstille oss, så det er fortsatt en del nytt å sette seg inn i.

– Hva er prioriterte oppgaver fremover?

– Hovedfokus er å pleie gode relasjoner gjennom stort engasjement, et solid nettverk og kompetanse som vi besitter internt.

– Hvor er behovet størst innen målgruppen transport og logistikk?

– Vi merker stor etterspørsel etter sjåfører med klasse C og erfarne truckførere. I tillegg er det stor etterspørsel etter arbeidskraft til automasjonsanlegg  og administrative stillinger i logistikkbedrifter.

– Hva er situasjonen for rekrutteringen til bransjen i dag?

– Transport- og logistikkbransjen representerer over 90% av all omsetning i VikarKompaniet. Vi rekrutterer mange dyktige logistikkmedarbeidere til næringen via vårt nettverk og «word by mouth», oppdrag som vi løser raskt og effektivt. Vi opplever også at flere svensker søker seg til Norge igjen, noe jeg synes er veldig hyggelig.

– Hvor trykker skoen?

– Ledig arbeidskraft innen elektro, automasjon, ingeniører og sjåfører, avslutter Camilla Högberg-Cantuaria praten med Logistikknyhetene.no.

Fakta: Camilla Högberg-Cantuaria

Stilling: Salgssjef
Alder: 41
Født:22.11.81
Sivilstatus: Gift
Oppvokst: Sverige
Yrkeserfaring: Strategisk salg, Salgssjef, Butikksjef
Utdanning: Nki Personalledelse

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: