Politisk forsømmelse – Nå kreves det handling

av

Godstransportvirksomheter hevder at det er stor politisk forsømmelse for å løse Oslofjordforbindelsen. Nå kreves det handling.

Godstransport-aktørene mobiliserer til konvoi og politisk markering på begge sider av Oslofjorden 29. august.

Dette for å understreke at det er stor politisk forsømmelse med å få iverksatt en løsning for Oslofjordforbindelsen, Dagslett og døgnhvileplasser i området.

En aksjonsklar regionsjef Roy N. Wetterstad i Norges Lastebileier-Forbund (NLF) forteller følgende:

– Oslofjordforbindelsen er kritisk for medlemmer av NLF. Vi trenger en sikrere, tryggere og mer forutsigbar vei. Sjåførene våre må vite hvordan dagen deres blir, så vel som kundene. Nå inviteres det til politisk markering tirsdag, 29. august.

Han understreker at disse prosjektene er høyt prioritert av Statens vegvesen og at regulariteten og trafikkavviklingen i området er under enhver kritikk.

– Regjeringen og Stortinget må ta sitt ansvar og sørge for at realisering av disse prosjektene, samt de to øvrige E134 prosjektene på Statens vegvesen sin topp 10 prioriteringsliste, blir igangsatt, understreker Wetterstad.

NLFs regionsjef viser til at stadig tunnelstengning og trafikkaos er en stor belastning både miljømessig, økonomisk og for trafikksikkerheten.

– NLF og det lokale næringslivet vil informere beslutningstakerne på ulike nivåer om utfordringene, og kreve politisk handling, for sier Wetterstad.

Markeringen

  • Den politiske markeringen vil finne sted 29. august fra 17.00 på begge sider av tunnelløpene.
  • Markeringen er delt i to.
  • Først kjøres det fra hver side av tunnelen, deretter møtes aksjonistene i Røyken næringspark for en matbit, panelsamtale og spørsmål fra salen til politikerne.
  • Målet er å ha 30-35 store biler som kjører fra hver kant.

Wetterstad oppfordrer til stor oppslutning.

For påmelding kontakt:
• Roy N. Wetterstad på 96640299 eller   rnw@lastebil.no              
• J. Kristian Bjerke på 90189444 eller jkb@lastebil.no

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: