Sterke tall fra MPC Container Ships ASA

av

Tirsdag kunne MPC Container Ships ASA presentere svært så gledelige tall for andre kvartal med en inntekt på USD 194,4 millioner og en EBITDA på USD 142,7 millioner.

Det gleder selvfølgelig Constantin S. Baack, CEO i selskapet.

– Vi er glade for å presentere våre sterke finansielle resultater for andre kvartal for MPC Container Ships ASA. Vår konsekvente positive ytelse, til tross for en gradvis nedgang i containermarkedet, er et vitnesbyrd om vår robuste kontraktsreserve og vedvarende gode operasjonelle resultater, sier Baack.

Og så understreker han følgende:

– Dette skjer på grunn av det urokkelige engasjementet og den store innsatsen fra hele teamet vårt på land, så vel som mannskapene ombord på fartøyene våre, sier CEO Constantin S. Baack i MPC Container Ships ASA.

Constantin S. Baack etablerte MPC Container Ships i 2017.

Baack fremhever også at fokus er fortsatt å opprettholde forsvarlig kapitalallokering og å øke langsiktig aksjonærverdi, noe som har sin bakgrunn i den rådende usikkerheten i utsiktene for containermarkedet. – Men vi er fortsatt i en ideell posisjon for å balansere strategisk og selektiv flåteoptimaliseringsinnsats med fortsatt attraktiv aksjonæravkastning, sier Baack.

Høydepunkter for 2. kvartal 2023:

  • – Inntekter USD 194,4 millioner
  • – EBITDA 142,7 milloner
  • – Netto overskudd USD 101,5 millioner
  • – Utbytte USD 66,6m (USD 0,15 /aksje)
  • – Utnyttelsesgrad 13,3 %

Fakta: MPC Container Ships

  • MPC Container Ships ASA (ticker-kode “MPCC”) er en ledende leverandør av containertonnasje med fokus på små til mellomstore containerskip. Hovedaktiviteten er å eie og drive en portefølje av containerskip som betjener intraregionale handelsruter på charter med fast rate. Selskapet er registrert og har forretningskontor i Oslo, Norge. For mer informasjon, vennligst besøk: www.mpc-container.com.
  • Selskapet ble etablert av Constantin Baack i 2017, og hvor han siden har vært CEO/adm. direktør. Baack har hatt ledende roller i 22 forskjellige selskaper. Han sitter også i styret i Njord Handy AS.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: