Global satsing styrker norsk logistikk-bedrift

av

Nå får Vitux’ moderanlegg i Norge tilfører sårt tiltrengt kapasitet med nytt produksjonsanlegg i Windsor, Canada.

(Bilde: Vitux åpner sitt første nordamerikanske sted for bedre å møte den økende globale etterspørselen etter Smart Chew-systemet, som pakker næringsstoffer i en tyggbar gelématrise. Det nye produksjonsanlegget i Windsor, Canada tilfører sårt tiltrengt kapasitet til Vitux’ moderanlegg i Norge.)

Med det nye produksjonsanlegg for kosttilskudd, og som betjener etterspørselen etter ConCordix Smart Chew-teknologi, ekspanderer bedriften også til det nordamerikanske markedet.

Dermed åpner Vitux sitt første nordamerikanske sted for bedre å møte den økende globale etterspørselen etter Smart Chew-systemet, og som pakker næringsstoffer i en tyggbar gelématrise. Det nye produksjonsanlegget i Windsor, Canada tilfører sårt tiltrengt kapasitet til Vitux’ moderanlegg i Norge.

Transporterer 1 milliard tabletter

Fra anlegget på Andøya transporteres 1 milliard kosttilskudd-tabletter årlig.

– I år dobles kapasiteten med én ny produksjonslinje på Andenes og én ny produksjonslinje i Windsor, Canada.

Det fortalte Espen Vonen Svae, Head of Operations and Supply chain i Vitux, til Logistikknyhetene.no: https://logistikknyhetene.no/2023/08/14/kosttilskudd-fra-andoya-transporterer-1-milliard-tabletter-arlig/.

Svae leder selskapets logistikk og supply chain fra hovedkontoret i Oslo, men Andenes ved Nordishavet er et svært sentralt ståsted for hans daglige virksomhet.

Herfra sendes fire til seks innlands-containere ukentlig fra Andenes til et tredjepartslager i Oslo. Fra lageret i Oslo distribuerer vi kosttilskudd til kunder i Europa og resten av verden.

Selskapet bruker termo-trailere til kunder i Europa. Ut av Europa går det meste med fly, men selskapet har også noen større forsendelser med reefer-containere. Kundene selger videre til forbrukere over hele verden.

– Vitux har bygget et sterkt team i Canada i årevis, inkludert ledelse fra Norge og Canada, samt et svært dyktig produksjonsteam samlet lokalt i samarbeid med SofTab Technologies, Inc. Kundene kan være sikre på at samme teknologi og kvalitetsstandarder vil være på plass hos Vitux Canada som vi har i Norge, sier Vitux Group-sjef Klaus Neumann, og som understreker at dette er en viktig milepæl for Vitux, Windsor-samfunnet og for kosttilskuddsindustrien.

Han fremhever at Vitux er et innovativt selskap i stadig vekst, og som produserer viktige helseprodukter for den globale befolkning.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: