Spennende konferanser: Automasjon 2023 – Fra idé til virkelighet

av

– Logistikkbransjen er i rivende utvikling, drevet av banebrytende teknologiske fremskritt. Vi står nå ved et vendepunkt hvor automatisering og AI ikke bare endrer hvordan vi håndterer varer, men også setter nye standarder for presisjon, effektivitet og sporbarhet.

Det sier Steffen Larvoll i NovaRetail AS, og arrangør av Norges eneste heldagsarrangement om automasjonsteknologi 1. november: Automasjonsdag 1. november – NovaRetail.

Arrangementet i Oslo kaster lys over spennende og banebrytende teknologiske fremskritt.

Høydepunkter:

Ledende aktører: Få førstehånds innsikt fra ledende norske aktører som Elkjøp og ASKO, og lær hvordan de bruker automasjon til å skape betydelige konkurransefordeler.
Frontlinjen av forskning: Hør fra to masterstudenter hos BI som vil presentere den nyeste forskningen, utfordrende teorier og perspektiver rundt automatisering.
Teknologileverandører: Leverandører som AutoStore, Jungheinrich, TGW, og Swisslog vil dele sine erfaringer og fremheve de nyeste innovasjonene innen lagerautomatisering.

– Dette arrangementet vil samle en unik blanding av teknologientusiaster, industrieksperter, og innovatører, og som alle deler en felles lidenskap for fremtidens logistikk, understreker Larvoll, og fortsetter:

– Det blir en dag hvor grensene for hva som er mulig blir utfordret, og hvor vi sammen utforsker de teknologiske fremskrittene som former bransjen, sier arrangøren.

Og så fremhever Larvoll følgende:

– Dette er en begivenhet du ikke vil gå glipp av hvis du er lidenskapelig opptatt av logistikk, teknologi og fremtiden for din virksomhet. Bli med oss for en dag full av kunnskapsdeling, inspirerende diskusjoner og verdifull nettverksbygging, oppfordrer Steffen Larvoll.

For mer informasjon og påmelding, besøk: https://novaretail.no/.

Fakta NovaRetail:

NovaRetail er et norsk rådgivningsselskap som bistår nordiske retailere med å designe og implementere ny teknologi i verdikjeden.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: