Rekordsommer for Oda

av

Oda har hatt sin sterkeste sommer noensinne. I juli vokste matbutikken på nett med over 20 prosent.

(Bilde: Odas fungerende Norgessjef, Tor Erik Aag)

Skoleferien er over, og en foreløpig gjennomgang av sommerens tall viser at Oda har hatt over 20 prosent vekst de siste 10 ukene. Sommerferien er tradisjonelt en periode der det pleier å være nedgang i norsk detaljhandel, men gjennom sommeren har det derimot vært full aktivitet hos Oda.

– Dette er ny rekord. Det dårlige sommerværet har åpenbart gjort at mange har ønsket å slippe og gå på butikken og heller få varene levert hjem, men jeg tror også at det skyldes at vi lykkes med å holde prisene lave, uttaler fungerende Norgessjef Tor Erik Aag i en pressemelding.

Størst på mat-leveranse

Oda er Norges største matbutikk på nett. Oda tilbyr et bredt utvalg dagligvarer og middagsretter lever på døra.

Selskapet ble startet i 2013 av 10 gründere med mål om å lage Norges beste handleopplevelse for dagligvarer og for å gjøre hverdagene friere og enklere. Nå er Oda det selskapet i sin kategori med raskest vekst i hele Norden.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d