Logicenters for Frigoscandia

av

Logicenters bygger en over 36.000 m2 stor logistikkeiendom for Frigoscandia i Hyllinge. Og utviklingen er i gang.

Den blir skreddersydd for lagring av mat i flere temperatursoner, og anlegget forventes ferdigstilt innen utgangen av 2024.

Frigoskandias: https://frigoscandia.com/en/ nye anlegg vil ha kapasitet for kjøle-, fryse- og tørrvarer. Eiendommen ligger like utenfor Helsingborg, rett ved siden av både E4 og E6.

Logistikkeiendomsoperatøren Logicenters: https://logicenters.com/ fortsetter dermed å utvide tilstedeværelsen i Skåne fylke.

I en ny avtale med Frigoscandia, som tidligere opererte på Landskronavägen i Helsingborg, bygger Logicenters nå sin nye logistikkeiendom i Hyllinge.

Ett av de største

Matthias Kettelhoit, adm. direktør i Logicenters.

– Vi er stolte over å kunngjøre at utviklingen av Frigoscandias toppmoderne logistikkanlegg har begynt. Det vil være et av de største kjøle- og fryselagringsanleggene i Sverige. Anlegget vil fungere som Frigoscandias fremtidige knutepunkt for hele den sørlige delen av Sverige, sier Matthias Kettelhoit, adm. direktør i Logicenters.

Det nye 3PL-senteret vil være et energieffektivt anlegg med solcellepaneler over hele taket. Anlegget bygges i tråd med Logicenters ambisiøse bærekraftige profil, med mål om å oppnå BREEAM Excellent-sertifisering for eiendommen.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: