DSV-sjefen møtte inspirasjonskilden Zelenskyj

av

Gjennom årene som konsernsjef i DSV – Global Transport and Logistics har Jens Bjørn Andersen møtt en god del ledere fra hele verden. Og i dag møtte han den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj.

Det skjedde i forbindelse med president Zelenskyjs besøk i Danmark, og hvor DSV-sjefen var invitert til dagens sesjon i det danske parlamentet.

Her talte både Ukrainas statsoverhode og den danske statsministeren Mette Frederiksen.

– Det er imidlertid ikke hver dag jeg møter et statsoverhode som har blitt kastet inn i slike utfordrende omstendigheter, og som bare fortsetter å gi like mye inspirasjon til sitt folk som den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj, sier Andersen.

– Lever på viljestyrken

DSV-sjefen ser det som en ære å få delta og muligheten til å møte president Zelenskyj.

– Jeg har den dypeste respekt for folket i Ukraina, som fortsetter å vise en utrolig ånd og tapperhet gjennom de vanskeligste tider. Dette inkluderer naturligvis også mine kolleger ved DSVs kontorer i Ukraina, og som gjør bemerkelsesverdige ting for kundene våre til tross for det som skjer rundt dem. Jeg vet med sikkerhet at viljestyrken til folket vårt i Ukraina har beveget og inspirert kolleger på tvers av vårt nettverk, sier DSVs konsernsjef, Jens Bjørn Andersen.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: