Logicenters styrker sin globale tilstedeværelse

av

Nå får også det polske logistikkmarkedet ta del i Nrep/Logicenters’ globale tilstedeværelse gjennom majoritetsoppkjøp i 7R.

Investeringen på 200 millioner euro er et ledd i kompletteringen av Logicenters nordeuropeiske logistikkstrategi. Det omfatter et 80 prosent kjøp av 7R, en av de største logistikkutviklerne i Polen.

Les mer om Logicenters her: https://logicenters.com/

Gjennom avtalen utvider Nrep sin totale logistikkplattform, inkludert rørledning, til mer enn 4,2 millioner kvadratmeter i seks land.

Dette oppkjøpet markerer en viktig milepæl for Logicenters’ vekst. Med 7R er Logicenters nå i en topp 3 markedsposisjon i Polen.

– I tråd med vår strategi

Matthias Kettelhoit

– 7R har en sterk posisjon i markedet og har prioriteringer som er i tråd med vår strategi. Oppkjøpet gir oss en unik mulighet til å holde vårt fokus på å redusere karbondioksidutslipp fra en stor portefølje. Vi kan tilby våre kunder optimale lokasjoner med størst mulig fleksibilitet og så lav klimapåvirkning som mulig. Vi ser frem til å hjelpe våre kunder med å etablere seg i Polen. Sammen med 7R befester vi nå posisjonen som en av Nord-Europas ledende aktører innen moderne logistikkeiendom, sier adm. direktør Matthias Kettelhoit i Logicenters i en pressemelding.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: