Accelerators solide lagspillere – Det styres med «jernhånd»

av

Accelerators tysklandsekspert Michael Peter Schraders (53) styrer tysklandstransportene med «jernhånd». Og det til kundenes store begeistring.

(Bilde: Gründer og eier Linda Skarphol i Accelerator roser sine medarbeidere. Foto: Per Dagfinn Wolden)

I åtte år har Schraders hatt driftsansvaret for transportavviklingen til og fra de tyskspråklige land i Europa, inkludert oppfølging og utvikling av Accelerators agentnettverk og samarbeidspartnere for de aktuelle trafikker.

Accelerator: https://www.accelerator.no/ roser medarbeideren på sin nettside som en løsningsorientert logistiker, og som med sin tyske kvalitetskultur gjerne arrangerer komplekse transportoppdrag.

Michael Peter Schraders

På spørsmål om hva Michael trives best med i sin rolle så svarer han:

– Jeg trives best når min kunnskap gir verdiskaping for våre kunder. Det er å kommunisere uten misforståelser gjennom mitt eget morsmål, sammen med kundenes leverandører, samarbeidspartnere og våre prinsipaler. Samt skape tillit og relasjoner med den forretningskultur jeg har, det forventes i de markedene jeg opererer, sier Schraders.

Han flyttet fra Hamburg til Norge i 2000, og startet et nytt liv som Logistics Manager hos Wilhelm Ramm Ltd., deretter var han 11 år i OHL Logistics som Befrakter/Office Manager i Norge.

Schraders er også udannet som Speditør ved Handelsskolen for Logistikk i Ahrensburg. Dette la grunnlaget for hans logistikk-karriere, og for videre jobb som Export Manager Sea i spedisjonsselskapet Fr. Meyer’s Sohn.

Han har også tjenestegjort i fem år som Master Sergeant i German Armed Forces. En tjeneste han syntes var både givende og lærerik.

Her fikk han som ung et stort ansvar, og fikk testet ut så vel fysikk som psyke til det maksimale. Dette tilførte Schraders karakter og verdier som han har med seg resten av livet.

– Spenningen ligger i logistikk

Mats Gjertsen

Mats Gjertsen (36) er en annen medspiller og logistiker Accelerator setter stor pris på.

Før han kom til Accelerator like før sommerferien var han 12 år som selger, KAM og biladministrator i LeasePlan og NF Fleet. Gjennom årene har han opparbeidet en solid erfaring med å finne løsninger og skape tillitt hos beslutningstagere i større bedrifter og organisasjoner.

Nå ser han fram til utviklingsmuligheter i privateide Accelerator, og med fokus på salg som et fag med strukturerte og dynamiske metoder.

Gjertsen føler å ha havnet på rett hylle i en bedrift som jobber hardt med å forenkle bedriftenes hverdag, og med å møte deres transport- og logistikkbehov.

Foruten å følge opp porteføljen med avtalekunder, skal han også ta del i booking av hastesendinger.

Gründerne av Accelerator

Accelerator-gründerne Ketil Møller og Linda Skarphol. Foto: Per Dagfinn Wolden

I fjor feiret gründerne og hovedeierne, Linda Skarphol og Ketil Møller logistikkbedriftens 20 år som en ledende transport- og logistikkpartner på Romerike.

Verken Skarphol eller Møller kan tenke seg en hverdag uten å gå på jobb. Accelerator er deres livsverk. De ser fremover, og selv om de nå er i 50-årene har de ingen planer om å selge eller å trappe ned på arbeidet.

– Accelerator vinner nye kundeavtaler på grunn av deres unike «nærhet» og oppfølging av hvert eneste oppdrag, uavhengig om oppdraget er en sending fra Italia, til Tromsø eller et lageroppdrag med medisinsk utstyr.

– Vi skal fortsatt utvikle oss, og vi ser at vi kan vokse ytterligere på Skjetten. Men vi leter etter muligheter til å utvide lagerkapasiteten. Vi er superstolte over det vi har oppnådd så langt og ville ikke gjort noe annerledes om vi hadde fått sjansen i dag, forteller Skarphol, og hun fortsetter:

– Accelerator vinner nye kundeavtaler på grunn av deres unike «nærhet» og oppfølging av hvert eneste oppdrag, uavhengig om oppdraget er en sending fra Italia, til Tromsø eller et lageroppdrag med medisinsk utstyr.

– For oss er det viktig å være en personlig samarbeidspartner for våre kunder. Derfor står vi på nær sagt døgnet rundt. Det hender vi reiser på jobb i helgen, hvis det er påkrevd for en av våre kunder. Service, nærhet og kvalitet er viktig for Accelerator, sier Skarphol.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: