Leman gjør vei i vellinga med full kontroll i Norge

av

Det globale transport- og logistikkselskapet Leman fortsatte veksten innen veitransport med 13 prosent i fjor og 20 prosent så langt i år.

Selskapet med flere kontorer i Norge har utvidet veitransportvirksomheten på det norske markedet de siste årene.

Leman: https://no.leman.com/ fortsetter å investere i de ansatte for å ytterligere kunne følge kundenes ønsker gjennom 2023, selv om markedet generelt trekker seg noe tilbake.

– Selv om vi også kan merke den generelle nedgangen i markedet, har vi opplevd en økning i importen til Norge fra det meste av Europa, sier teamleder Rasmus Winther i Drammen i en pressemelding tirsdag.

Selskapet har en svært bred sammensetning av kunder.

Ifølge pressemeldingen er det særlig importen av varer til det norske markedet som fylles opp, og det spenner vidt fra øl, vin, gummi, leker, farmasøytiske produkter og kunstgress til kjøledisker.

Representert på hele kontinentet

– Rundt 80-90 av våre kunder er norske, og de importerer kort sagt alt. Vi er ikke en nisjetransportør, og vi skal – og kan – håndtere det hele, sier Morten Kristensen, ansvarlig for vår bilavdeling i Vestby.

For øyeblikket opplever han særlig interesse for import fra Øst- og Sør-Europa.

– Men våre kunder er bredt representert på hele kontinentet, sier Kristensen, og understreker videre: – Vi opplever økende interesse fra kunder som ser etter en fullserviceleverandør, og som i tillegg til transport også kan ta seg av fortolling av importvarer. Her har vi spesialisert oss i flere tiår, så her mener vi at vi har god kontroll, sier Kristensen.

I tillegg opplever han en økende interesse for klimabevisste transportløsninger. – Våre kunder drar derfor nytte av vår innebygde løsning for å beregne og lese klimaregnskapet for hver enkelt forsendelse, avslutter Morten Kristensen.

LEMAN ble grunnlagt i Danmark i 1900 og har i dag mer enn 30 kontorer over hele verden.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: