NLF-sjefen takker for seg

av

Geir A. Mo fratrer som adm. direktør i Norges Lastebileier-Forbund (NLF) fra 1. august, en stilling han har hatt siden 2012. – Det har vært få endringer i ledelsen i NLF de siste ti årene. Det er en tid for alt, sier forbundsleder Tore Velten til lastebil.no.

(Bildet: NLF-leder Geir A. Mo (t.h.) takker av etter 11 år i stillingen. Forbundsleder Tore Velten, som nå får en mer fremtredende rolle, er imidlertid sikker på at det er noen som vil “hoppe etter Wirkola”. Foto: Per Dagfinn Wolden)

Jeg er takknemlig for den jobben Geir A. Mo har gjort for NLF gjennom mange år. Han har vært en tydelig og god leder for forbundet som har levert gode resultater for NLFs medlemsbedrifter og norsk transportnæring i de 11 årene han har ledet NLF, sier Velten.

Geir A. Mo begrunner lederskiftet på følgende måte: – 11 år som leder i NLF har vært en spennende og utfordrende tid. Jeg er veldig stolt og takknemlig over å ha vært en del av den gode utviklingen NLF har hatt i disse årene.  Nå er imidlertid tiden inne for å slippe nye krefter til for å utvikle forbundet videre sammen med de ansatte og tillitsvalgte, sier den avtroppende NLF-sjefen.

Bransjen er inne i en meget spennende tid, og forbundsleder Velten forteller at planene for videreutviklingen av NLF er mange.

– Det er ingen ny leder på plass ennå. Jeg er imidlertid trygg på at vi har et lag av meget dyktige medarbeidere som fortsatt vil gjøre en fantastisk jobb for norsk transportnæring under midlertidig ledelse av viseadm. direktør Jan-Terje Mentzoni, sier Velten.

Tore Velten kan også fortelle at han selv vil ta en noe mer synlig rolle i tiden som kommer og samtidig ha fokus på å videreutvikle engasjementet til de tillitsvalgte.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: