DFDS utvider det europeiske logistikknettverket

av

DFDS har kjøpt 100 % av aksjekapitalen i Estron Group for å styrke sitt europeiske og britiske nettverk innen tørrlogistikk.

Familieeide Estron Group er lokalisert i Rotterdam, Nederland, med rundt 130 ansatte.

Logistikkleverandør har en flåte på 300 trailere og 120 lastebiler, med base i Rotterdam havn.

Konsernet betjener både hel- og dellasttransporter for tørrgods på vei og ferge mellom hovedsakelig Storbritannia og Tyskland, Benelux og Polen.

Ifølge pressemeldingen utvider DFDS transportnettverk på flere måter med oppkjøpet av Estron Group.

Ved å legge til veitransportkapasitet til den eksisterende full-lastoperasjonen til og fra Storbritannia, som involverer både ferge- og veitransport, kan DFDS samkjøre denne tjenesten med eksisterende operasjoner fra lokasjonen i Vlaardingen, Nederland.

I tillegg kompletterer Estron Groups dellast- og lagervirksomhet den eksisterende lignende virksomheten basert i Wijchen, Nederland.

En perfekt match

Oppkjøpet styrker dermed kundetilbudet og forventes å generere både kommersielle og operasjonelle synergier.

– Kjøpet av Estron Group utvider og forbedrer vårt vei- og fergetransportnettverk som forbinder det kontinentale Europa og Storbritannia. Vårt tilbud av lager- og logistikktjenester til spesielt våre nederlandske kunder er også kraftig forbedret, sier Niklas Andersson, konserndirektør og leder for logistikkdivisjonen.

– Vi er overbevist om at DFDS passer strategisk for Estron. Ved å bli DFDS kan vi utvide transportnettverket til DFDS ved å legge til kapasitet til den eksisterende full-lastoperasjonen til og fra Storbritannia for den ultimate kombinasjonen av vei- og fergetransport. I tillegg er DFDS Wijchen en ideell kombinasjon for vår dellast- og lagervirksomhet, sier Dennis Noordzij, administrerende direktør i Estron Group.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: